Η εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία Inspire

Ενημερωθείτε απευθείας σε ένα από τα θεραπευτικά κέντρα Inspire που παρατίθενται παρακάτω.

Η κόπωση κι η υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από τη μάσκα CPAP αποτελούν πλέον παρελθόν για πάνω από 40.000 ασθενείς παγκοσμίως. Γίνετε ξανά ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια χάρη στον αθόρυβο και διακριτικό γλωσσικό βηματοδότη. Ενημερωθείτε σχετικά με τη θεραπεία Inspire και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σε ένα θεραπευτικό κέντρο.


Ενημερωθείτε απευθείας σε ένα από τα θεραπευτικά κέντρα Inspire® που παρατίθενται παρακάτω 

Νοσοκομείο Mediterraneo

Ηλείας 8-12, Γλυφάδα

Ιωάννης Κουτσουρελάκης MD Msc PhD, Χειρουργός ΩΡΛ

Email: ikoutso@med.uoa.gr
Phone: +30 694 584 2994      

στην ιστοσελίδαΟ Ιωάννης Κουτσουρελάκης MD, MSc, PhD είναι ωτορινολαρυγγολόγος, εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση των διαταραχών της αναπνοής στον ύπνο. Μετά την αποφοίτηση του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην ωτορινολαρυγγολογία στην Αθήνα. Εξειδικεύτηκε στο Sint Lucas Andreas Hospital Amsterdam (Ολλανδία), στο Johns Hopkins University Baltimore (Ηνωμένες Πολιτείες) και στο Weill Cornell Medicine New York (Ηνωμένες Πολιτείες) στην χειρουργική αντιμετώπιση του ροχαλητού και των απνοιών.Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζει στην παθοφυσιολογία των διαταραχών του ύπνου και σε καινοτόμες για τον ασθενή θεραπείες. Ο Δρ Κουτσουρελάκης έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της θεραπείας Inspire από τις πρώτες κιόλας κλινικές δοκιμές και έχει εκπαιδευτεί από κορυφαίους χειρουργούς πάνω σε αυτό το αντικείμενο στην Ολλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι ο πρώτος χειρουργός πιστοποιημένος για την αντιμετώπιση ασθενών με τη θεραπεία Inspire στην Ελλάδα και προσφέρει τη θεραπεία αυτή στο Νοσοκομείο Mediterraneo στην Αθήνα, σε εγκαταστάσεις από τις πιο σύγχρονες στην Ελλάδα.


 

Πνευμονολογικό Κέντρο Λευκωσίας
Λεωφόρος Ακροπόλεως 101
4ος όροφος, Στρόβολος, 2012, Λευκωσία

Ανδρέας Ζαχαριάδης MD, PhD, EDRM, ESRS
Πνευμονολόγος, Ειδικός Διαταραχών Ύπνου
Email: info@nlc.cy
Phone: +35 722 355 188  

στην ιστοσελίδαΟ δρ Ανδρέας Ζαχαριάδης MD, PhD, EDRM, ESRS είναι πνευμονολόγος με εξειδίκευση στις διαταραχές ύπνου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα Πνευμονολογίας στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η Σωτηρία" στην Αθήνα. Στην συνέχεια έλαβε τη διδακτορική του διατριβή με τίτλο "Επιπολασμός της ΧΑΠ στην Κύπρο¨, με βαθμό άριστα. Ακολούθως, εξειδικεύτηκε στο Hôpital Antoine Béclère (Παρίσι), στις διαταραχές ύπνου. Έλαβε με επιτυχία το εθνικό δίπλωμα διαταραχών ύπνου στη Γαλλία. Ἐπειτα, απέκτησε τον ευρωπαικό τίτλο στις διαταραχές ύπνου της ESRS, πρωτοπορόντας ως ο πρώτος ιατρός στην Κύπρο κάτοχος του συγκεκριμένου διπλώματος.Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζει στη διερεύνηση των διαταραχών του ύπνου και στις καινοτόμες για τον ασθενή θεραπείες. Δημιούργησε στη Λευκωσία το πρότυπο εργαστήριο ύπνου, όπου διερευνούνται και θεραπεύονται τα πιο δύσκολα περιστατικά παθήσεων ύπνου. Είναι ο πρώτος πνευμονολόγος πιστοποιημένος για την αντιμετώπιση ασθενών με τη θεραπεία Inspire στην Κύπρο. Ο δρ Ανδρέας Ζαχαριάδης προσφέρει τη θεραπεία αυτή σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Mediterraneo στην Αθήνα.
Για λόγους καλύτερης αναγνωσιμότητας χρησιμοποιείται μόνο το αρσενικό γένος. Αυτή η διατύπωση ισχύει εξίσου για όλα τα άτομα και δεν αποτελεί πράξη διάκρισης.


Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία Inspire;