Σχετικά με την Inspire Medical Systems, Inc.

Η Inspire Medical Systems, Inc. είναι εστιασμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών για ασθενείς με αποφρακτική υπνική άπνοια (ΑΥΑ). Μέσω της μακροχρόνιας δέσμευσής μας, το Inspire αποτελεί μια πρωτοπόρο θεραπεία της ΑΥΑ.

Η Inspire έχει αναπτύξει την πρώτη πλήρως εμφυτευόμενη θεραπεία νευροδιέγερσης παγκοσμίως, η οποία έχει λάβει πιστοποίηση CE και έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τη θεραπεία της ΑΥΑ. Το σύστημα Inspire χρησιμοποιεί αποδεδειγμένες τεχνολογίες νευροδιέγερσης μαζί με έναν ειδικό αλγόριθμο ο οποίος διεγείρει ορισμένους μύες στην αναπνευστική οδό σε συνδυασμό με τον ατομικό αναπνευστικό ρυθμό του ασθενούς. Η θεραπεία Inspire είναι σχεδιασμένη για να μειώνει σταθερά τη σοβαρότητα της ΑΥΑ και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ζωής για ασθενείς που πάσχουν από αυτήν τη βασανιστική πάθηση που μπορεί να οδηγήσει σε άλλες επιπλοκές.

Η Inspire ιδρύθηκε το 2007 ως παρακλάδι της Medtronic (NYSE: MDT), αφού ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας και βασικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την τελευταία.

 


Εκτελεστική ομάδα

Η Inspire ιδρύθηκε το 2007, αφού ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τη Medtronic. Η Inspire περιλαμβάνει ειδικούς από ηγετικές εταιρείες ιατροτεχνολογικών προϊόντων παγκοσμίως, οι οποίοι εργάζονται από κοινού για να παρέχουν στους ασθενείς που πάσχουν από υπνική άπνοια μια καινοτόμο θεραπευτική μέθοδο για την αποφρακτική υπνική άπνοια (ΑΥΑ).


Tim Herbert – Président et DG chez Inspire

TIM HERBERT – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Tim Herbert διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, με περισσότερα από 10 χρόνια με τη Medtronic και τα τελευταία 10 χρόνια με την Inspire Medical Systems. Κατείχε σημαντικές θέσεις στους τομείς ανάπτυξης προϊόντων, κλινικής έρευνας, ρυθμιστικών υποθέσεων, πωλήσεων, μάρκετινγκ και αποζημιώσεων. Ο Tim Herbert εργάζεται για την Inspire Medical Systems από το 1996, όπου ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρείας το 1998. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και τη βαθιά γνώση του συστήματος Inspire, της αποφρακτικής υπνικής άπνοιας και της αγοράς για τα διαγνωστικά προϊόντα και τη θεραπεία ύπνου, ο Tim Herbert πληροί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ηγεσία της Inspire Medical Systems. Ο Tim Herbert διαθέτει πτυχίο (Bachelor) ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου από το North Dakota State University και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το University of St. Thomas.


Richard Buchholz – Directeur financier chez Inspire

RICHARD BUCHHOLZ – Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής

Ο Richard Buchholz εργάζεται στον τομέα των οικονομικών στην ιατρική τεχνολογία για πάνω από 15 χρόνια. Πριν ενταχθεί στην Inspire Medical Systems, από τον Αύγουστο 2006 έως τον Ιούλιο 2013 υπηρέτησε ως Οικονομικός Διευθυντής, Γραμματέας και Ταμίας στην superDimension Ltd., μια εταιρεία κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων που παράγει προϊόντα για τη διάγνωση και τη θεραπεία πνευμονικών παθήσεων. Η superDimension εξαγοράστηκε τον Μάιο 2012 για 300 εκατ. δολάρια ΗΠΑ από την Covidien plc. Ο Richard Buchholz έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της επιτυχίας τεσσάρων γύρων χρηματοδότησης ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων συνολικού ύψους 74 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ και δύο ξεχωριστών επενδύσεων επιχειρηματικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ. Από το 2001 έως το 2006 ήταν πρόεδρος μιας εταιρείας συμβούλων που παρέχει οικονομικές υπηρεσίες σε μικρού και μεσαίου μεγέθους εταιρείες του τομέα της ιατρικής και της υγειονομικής περίθαλψης. Από το 1997 έως το 2001, ο Richard Buchholz ήταν Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής, Γραμματέας και Ταμίας της Vascular Solutions, Inc. (Nasdaq: VASC), μια εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Ο Richard Buchholz ξεκίνησε την καριέρα του στην Ernst & Young LLP στη Μινεάπολη, όπου εργάστηκε για έξι χρόνια. Κατέχει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων (BBA) από το University of Wisconsin, Eau Claire και είναι ορκωτός ελεγκτής.


Inspire Vice-Président principal, Ventes et Marketing

RANDY BAN – Chief Commercial Officer

Ο Randy Ban έχει εργαστεί στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας για πάνω από 20 χρόνια κατέχοντας διάφορες θέσεις όπως στο μάρκετινγκ, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τη διαχείριση πωλήσεων και την διαχείριση κλινικών έργων. Πριν ενταχθεί στην Inspire Medical Systems, ο Randy Ban ήταν Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Μάρκετινγκ για τον τομέα Διαχείρισης Καρδιακού Ρυθμού της Boston Scientific (πρώην Guidant Corporation). Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθυντής Πωλήσεων στην Guidant Corporation, ο Randy Ban ίδρυσε και ηγήθηκε ομάδων πωλήσεων υψηλών επιδόσεων. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ομάδα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για ιατροτεχνολογικά προϊόντα στην Eli Lilly and Company. Ο Randy Ban διαθέτει πτυχίο (Bachelor) στο μάρκετινγκ και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Indiana University.MARTIN ABRAMS – Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Εμπειρίας Πελάτη

Ο κος Abrams διαθέτει πάνω από 21 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ. Είναι απόφοιτος του Morehouse College όπου έλαβε πτυχίο Bachelor (BA) στα Οικονομικά. Έχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Northwestern’s Kellogg School of Business με επικέντρωση στο Μάρκετινγκ και τα Οικονομικά. Πριν από την Inspire Medical Systems, ο κος Abrams κατείχε διάφορους ηγετικούς ρόλους στη βιομηχανία τροφίμων στην General Mills και στην Land O’ Lakes όπου διαχειριζόταν μάρκες όπως η Nature Valley, Fiber One, Betty Crocker, Land O’ Lakes Cheese and Wheaties. Ο κος Abrams έχει πάθος να βοηθά οργανισμούς να μεγαλώσουν, αναπτύσσοντας στρατηγικές που εστιάζουν στον καταναλωτή. Ο κος Abrams πιστεύει στην ανάπτυξη βαθιάς ενσυναίσθησης καταναλωτή για την αναγνώριση αντιλήψεων και στρατηγικών που παράγουν καθοριστικά επιχειρηματικά αποτελέσματα.


Andreas Henke – Inspire Vice-Président Europe

ANDREAS HENKE – Ανώτερος Αντιπρόεδρος,
Διευθύνων Σύμβουλος για την Ευρώπη

Ο Andreas Henke διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ιατρική τεχνολογία. Πριν από την τρέχουσα θέση του, υπηρέτησε ως Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την Ευρώπη και Γενικός Διευθυντής για τη Γερμανία στην BTG Interventional Pulmonology. Από το 2003 έως το 2014 ήταν υπεύθυνος για μια ποικιλία ηγετικών ρόλων στους τομείς Καρδιολογίας, Διαχείρισης Καρδιακού Ρυθμού και Περιφερικών Επεμβάσεων στην Boston Scientific. Ως Αντιπρόεδρος για την Ευρώπη στην Inspire Medical Systems, ο Andreas Henke είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εμπορική εκμετάλλευση της θεραπείας Inspire στην Ευρώπη. Διαθέτει μεταπτυχιακό επιστημών (M.Sc.) στη βιοϊατρική μηχανική από το Hochschule für angewandelte Wissenschaften στο Αμβούργο.


Steve Jandrich – Inspire Vice-Président, Ressources humaines

STEVE JANDRICH – Αντιπρόεδρος Ανθρώπινων Πόρων

Ο Steve Jandrich έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ανθρώπινων πόρων. Οι προηγούμενοι εργοδότες του περιλαμβάνουν τις εταιρείες Emerson Electric, Phillips-Medisize και St. Jude Medical όπου παρέμεινε για 14 χρόνια και ήταν Αντιπρόεδρος Ανθρώπινων Πόρων στον διεθνή οργανισμό πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του, οι ευθύνες του περιλάμβαναν Απόκτηση Ταλέντων, Ανάπτυξη Ηγεσίας, Υλοποίηση Συστήματος Ανθρώπινων Πόρων, και Αποτελεσματικότητα Δυναμικού Πωλήσεων. Ο Steve εντάχθηκε στην Inspire Medical Systems από την Jack Link’s Beef Jerky, όπου ήταν Αντιπρόεδρος Ανθρώπινων Πόρων. Ο Steve διαθέτει μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το University of St. Thomas.


Quan Ni – Inspire Vice-Président, Recherche

QUAN NI – Αντιπρόεδρος Έρευνας

Ο Quan Ni έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Πριν ενταχθεί στην Inspire, ήταν επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης τεχνολογίας για τη νευροτροποποιητική θεραπεία καρδιαγγειακής νόσου στην επιχειρηματική μονάδα Διαχείρισης Καρδιακού Ρυθμού της Boston Scientific (πρώην Guidant Corporation). Επιπλέον, ο Quan Ni ξεκίνησε τις πρώιμες ιδέες της Guidant για εμφυτευμένες λύσεις για την υπνική άπνοια και ήταν επικεφαλής ομάδων που συμμετείχαν σε μελέτες σκοπιμότητας, ανάπτυξη επιχειρήσεων και ανάπτυξη και μεταφορά τεχνολογίας. Ο Δρ Ni κατέχει 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε μεγάλα περιοδικά. Διαθέτει πτυχίο (Bachelor) στη βιοϊατρική μηχανική από το Jiantong University στη Σαγκάη, Κίνα, μεταπτυχιακό (Master) στη βιοτεχνολογία από το University of California, San Diego, και Διδακτορικό (Ph.D.) στη βιοτεχνολογία από το University of Utah..


Inspire Vice-Président, Développement de produits, Opérations et Qualité

JOHN RONDONI – Αντιπρόεδρος Προϊόντων, Ανάπτυξης, Λειτουργιών και Ποιότητας

Ο John Rondoni διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμφυτευόμενων ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Πριν ενταχθεί στην Inspire Medical Systems, εργαζόταν στο τμήμα Κεντρικών και Περιφερικών Νευροτροποποιητικών Θεραπειών στη Medtronic, όπου κατείχε ηγετικές θέσεις στη μηχανική, στην ανάπτυξη έργων και θεραπειών. Ως Μηχανικός Συστημάτων στη Medtronic ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εμπορική εκμετάλλευση της πλατφόρμας InterStim II. Στην Inspire Medical Systems εργάστηκε σε ρόλους στους τομείς προϊόντων, κλινικών εφαρμογών και ανάπτυξης επιχειρήσεων. Ο John Rondoni κατέχει πάνω από 50 διπλώματα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ και διαθέτει πτυχίο επιστημών (B.S.) και μεταπτυχιακό στη μηχανική (M. Eng) από το Massachusetts Institute of Technology.


Kathy Sherwood – Inspire Vice-Présidente, Accès au marché international

KATHY SHERWOOD – Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Πρόσβασης στις Αγορές

Η Kathy Sherwood διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων 17 ετών στην Boston Scientific/Guidant. Έχει εργαστεί επίσης στην Medtronic και στην KCI Medical (νυν Acelity). Η Kathy Sherwood διαθέτει ένα πολυεπιστημονικό επαγγελματικό υπόβαθρο και στο παρελθόν έχει ηγηθεί των ομάδων Πρόσβασης στην Αγορά/Αποζημιώσεων για τους τομείς Διαχείρισης Καρδιακού Ρυθμού, Θεραπείας Τραυμάτων με Αρνητική Πίεση και άλλης Φροντίδας Τραυμάτων, Ουρολογίας και Πυελικής Υγείας καθώς και Νευρολογικής Θεραπείας. Η Kathy Sherwood διέμεινε και εργάστηκε για 3 χρόνια στην Ολλανδία, όπου ηγήθηκε μιας Πανευρωπαϊκής Ομάδας Αποζημιώσεων για την KCI Medical. Έχει διαπραγματευτεί με επιτυχία θετικές κατευθυντήριες οδηγίες NICE στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και πολυάριθμες θετικές παραδοχές κόστους με πληρωτές παγκοσμίως. Η Kathy Sherwood διαθέτει πτυχίο επιστημών (BS) στη Μηχανική/Βιομηχανική Μηχανική από το University of Illinois, Champaign-Urbana και ένα μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων (MBA) από το Carlson School of Management, University of Minnesota.Για λόγους καλύτερης αναγνωσιμότητας χρησιμοποιείται μόνο το αρσενικό γένος. Αυτή η διατύπωση ισχύει εξίσου για όλα τα άτομα και δεν αποτελεί πράξη διάκρισης.


Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία Inspire;