Στοιχεία έκδοσης

Στοιχεία έκδοσης

Σχετικά με την Inspire Medical Systems, Inc.

Η Inspire Medical Systems, με έδρα στη Μινεάπολη, ΗΠΑ, ιδρύθηκε το 2007 με τον σκοπό να αναπτύξει μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για ασθενείς με ΑΥΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να λάβουν θεραπεία CPAP. Η θεραπεία Inspire™ είναι η πρώτη θεραπεία νευροδιέγερσης παγκοσμίως για τη θεραπεία της ΑΥΑ, η οποία διαθέτει τόσο την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) όσο και τη σήμανση CE για την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Διέγερση αεραγωγών με το Inspire:

Εάν δεν αντιμετωπιστεί, η αποφρακτική υπνική άπνοια (ΑΥΑ) μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή δευτερογενή βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και άλλα όργανα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δραστική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και, μεταξύ άλλων, να αυξήσει τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Η διέγερση των αεραγωγών Inspire είναι μια θεραπεία για ασθενείς με μέτρια έως σοβαρή ΑΥΑ, οι οποίοι είναι ακατάλληλοι για τη θεραπεία CPAP ή δεν μπορούν να την ανεχθούν. Το σύστημα θεραπείας είναι εγκεκριμένο από την Αμερικανική υγειονομική αρχή FDA και φέρει τη σήμανση CE. Σε αντίθεση με την CPAP, η θεραπεία Inspire διεξάγεται με χρήση μια εμφυτευόμενης γεννήτριας παλμών. Το αναπνευστικό σήμα, το οποίο λαμβάνεται μέσω ενός ηλεκτροδίου, χρησιμοποιείται για έλεγχο και συγχρονισμό. Η διέγερση των αεραγωγών Inspire διεξάγεται επί του παρόντος σε περισσότερες από 120 ηγετικές κλινικές στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Πάνω από 20.000 ασθενείς έχουν ήδη υποβληθεί αποτελεσματικά σε θεραπεία.

Δυνατότητες επικοινωνίας σύμφωνα με την § 5 Ενότητα 1 Αρ. 2 του Γερμανικού Νόμου για τα Τηλεμέσα (TMG):

Τηλέφωνο: +1 763-205-7970
Φαξ: +1 763-537-4310
E-mail : information@inspiresleep.de

Υπεύθυνος συντάκτης:
Timothy P. Herbert – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Inspire Medical Systems, Inc.
5500 Wayzata Boulevard, Suite 1600                                                      
Golden Valley, MN 55416
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ)Για λόγους καλύτερης αναγνωσιμότητας χρησιμοποιείται μόνο το αρσενικό γένος. Αυτή η διατύπωση ισχύει εξίσου για όλα τα άτομα και δεν αποτελεί πράξη διάκρισης.


Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία Inspire;